Bensylalkohol*

Benzyl Alcohol*

Bensylalkohol är ett av de 26 doftämnen som sedan 2005 måste tas upp i INCI-deklarationen enligt EU:s regler, för att skydda doftöverkänsliga personer om mängden i produkten är potentiellt relevant för den doftöverkänsliga personen. Bensylalkohol är en naturlig ingrediens i flera eteriska oljor som används i kosmetiska produkter.

från naturliga eteriska oljor

Ingrediensöversikt

Produkter som innehåller denna ingrediens

Närande naturligt skydd för torra läppar
Rik nattkräm för strålande hy
Bevarar elasticitet och smidighet
Fri från aluminium och ftalater
Bevarar hudens spänst
Ger näring och dämpar fina linjer