Bensylsalicylat*

Benzyl Salicylate*

Bensylsalicylat är ett av de 26 doftämnen som sedan 2005 måste tas upp i INCI-deklarationen enligt EU:s regler, för att skydda doftöverkänsliga personer om mängden i produkten är potentiellt relevant för den doftöverkänsliga personen. Bensylsalicylat är en naturlig ingrediens i flera eteriska oljor som används i kosmetiska produkter.

från naturliga eteriska oljor

Ingrediensöversikt

Produkter som innehåller denna ingrediens

Svalkande After shave
Ekologiskt skydd mot röda babyrumpor - lugnar irriterad hud och minskar rodnad från första dagen
Näringsrik och spänstgivande kroppslotion
Bevarar fukt hos torr, mogen hud.
Effektivt serum för spänst och lyster
Spänst och lyster för mogen och torr hy
Motverkar ett för tidigt åldrande av huden
Med vitaminer och fleromättade fettsyror
Vårdar och skyddar torra händer
Intensiv kroppsvård för torr hud
Fri från aluminium och ftalater