Vi använder cookies för att ge dig den bästa online upplevelsen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies enligt vår cookiepolicy .

 


Weleda AB

Ludvigsbergsgatan 20
118 23 Stockholm
Sverige


Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Ricinolja

Ricinoljan är en ljust gul olja som används för att hålla hudbarriären intakt och på så sätt skydda mot uttorkning. Det är även en bra olja att blanda med färgpigment i kosmetiska produkter.

Ingrediensöversikt

Produkter som innehåller denna ingrediens

Mjukgörande och skyddande Lip Balm
Mjukgörande och skyddande Lip Balm
Mjukgörande och skyddande Lip Balm