Tapiokastärkelse

Tapioca Starch

Tapioka är stärkelsen som utvinns ur roten av kassava (maniok). Det är ett vitt pulver som används som konsistensgivare i kosmetiska produkter.

Ingrediensöversikt

Produkter som innehåller denna ingrediens

Lugnande och fuktighetsbevarande formula
Näringsrik och spänstgivande kroppslotion
Balanserande fuktkräm för torr hud
Uppstramande och fuktgivande dagcreme
Nattcreme som förbättrar hudens elasticitet
Vårdar och skyddar torra händer
Intensiv kroppsvård för torr hud