Odlingsprojekt

I snart 100 år har Weledas mål varit att bevara, främja och återställa människors hälsa. Den högsta kvalitetsstandarden och respektfullt utnyttjande av resurser går hand i hand med den här filosofin – ca 80 % av våra växtbaserade råvaror kommer från kontrollerade ekologiska, biodynamiska odlingar eller införskaffas från certifierade viltsamlingar.

Produkterna framställs av helt naturliga ingredienser

Syntetiska ingredienser används aldrig

När vi köper råvaror ser vi inte bara till att bevara miljön, utan försäkrar oss även om hänsynsfull behandling av anställda, leverantörer och partner. Vi fokuserar på att etablera långvariga förhållanden med etablerade producenter som erbjuder rättvisa löner, stödjer jämställdhet och respekterar balansen mellan arbete och familj. De här partnerskapen skapas ofta i samverkan med organisationer för statsutveckling, universitet eller internationella miljöskyddsgrupper på olika platser i världen.

Nedan kan du se ett axplock av berättelser från våra projekt. Förhoppningsvis ger dessa historier dig en lite bättre insikt i de relationer som bidrar till att göra Weleda till det positiva och bärkraftiga företag det är idag.