HELP SENSITIVE SKIN
FIND ITS STRENGTH

Det är inget fel med att vara känslig

Bli inte frustrerad över att din hud är känslig. Huden är kroppens största organ som dagligen utsätts för olika yttre och inre påfrestningar, vilket kan resultera i att huden blir mer känslig. Då är det viktigt att veta hur man behandlar känslig hud på rätt sätt.

SENSITIVE?
YOUR SKIN
CAN HANDLE IT.

Vårda din känsliga hud med Weleda Almond Skin Care.

Weleda Almond Skin Care är en mild ansiktsserie bestående av fyra olika produkter, speciellt anpassad för känslig hud. Serien kan dock användas till alla olika hudtyper.

Almond Soothing Cleansing Lotion

Naturlig mild ansiktsrengöring för känslig hy
149.00 SEK
Köp här

Almond Soothing Facial Lotion

Naturlig mild fuktkräm för känslig hy
199.00 SEK
Köp här

Almond Soothing Facial Cream

Naturlig mild ansiktskräm för känslig hy
199.00 SEK
Köp här

Almond Soothing Facial Oil

Naturlig mild ansiktsolja för känslig hy
229.00 SEK
Köp här

Hjälp huden att hjälpa sig själv

En mild ansiktsserie om fyra produkter, speciellt anpassad för känslig hud.

TECKEN PÅ KÄNSLIG HUD

Torrhet, stramhet och irritation är vad som kännetecknar känslig hud.Huden kan påverkas negativt av långvarigt användande av för starka produkter, klimatväxlingar och stress. Det är inte ovanligt att huden periodvis hamnar i obalans och det är därför viktigt att veta vad man själv kan göra.

BÖRJA DIN RUTIN

Det finns otroligt många sätt att börja behandla känslig hud. Men det är som allt i livet, du måste hitta vad som fungerar bäst för dig. Hitta en liten stund för dig själv i dina dagliga rutiner och skapa en egen skönhetsrutin med vår Almond Face Care serie.

NÄRINGSRIKT INNEHÅLL

Det här kanske du inte visste men mandel är ingen nöt. Mandlar är druvkärnor vilket gör att de fungerar bra för personer med allergier och intoleranser. Mandeloljan är känd för att vara mjukgörande och rik på mineraler, vitaminer som E-vitamin och omättade fettsyror. Tack vare sitt näringsrika innehåll är den en mycket uppskattad ingrediens inom hudvård, framför allt i hudvårdsprodukter anpassade för känslig hud.