HIT
THE SPOT
WITH
NATURE`S
POWER.

Ny hudvårdsserie för problemhy

Huden är kroppens största organ som utsätts för yttre och inre påfrestningar. Det kan resultera i att huden hamnar i obalans oavsett ålder. Vår nya naturliga hudvårdsserie motverkar kvisslor och problemhud. Huden blir skonsamt klarare dag för dag.
EFFEKTIV OCH
SKONSAM
FÖR HUDEN

Med antibakteriellt extrakt från pilträd.

Hjälp din hy att hitta balans med en naturlig och skonsam hudvårdsserie vars nyckelväxt är pilträd. Pilträdsextrakt verkar antiinflammatoriskt på problemhud och får huden att kännas och se klarare ut.

KLINISKT TESTAD EFFEKT*:

  • Reducerar skonsamt kvisslor och porer utan att torka ut huden

  • Minimerar obalans, rodnader och överflödig glans

  • Lugnar och återfuktar huden

*Purifying Gel Cleanser, kliniska resultat efter 4 veckors användning.

Den naturliga vägen till minskad problemhy

Naturen har mycket att erbjuda när det kommer till problemhy. Vår hudvårdsserie för problemhy innehåller flera naturliga ingredienser som på ett effektivt sätt verkar lugnande, sammandragande och återfuktande på huden.

Pilträd

Extrakt från pilträd innehåller polyfenoler och salicin som verkar både antiinflammatoriskt på känslig hy samt rengörande på orenheter och tilltäpptheter.

Lakritsrot

För denna hudvårdsserie används växtutdrag från lakritsroten som verkar antibakteriellt, lugnande och antioxidativt på huden. Innehåller bland annat saponiner, flavonoider samt polysaccharider.

Trollhassel

Trollhassel finns i många av våra produkter likaså vår hudvårdsserie för problemhy. Extraktet från trollhassel verkar sammandragande på stora porer och har en lugnande och skonsam effekt på huden.

Komplett 1-2-3 system

Purifying Gel Cleanser

Purifying Gel Cleanser

Skonsam och effektiv rengöringsgel
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
100ml
129.00 SEK
Köp här

Refining Lotion

Skonsam och svalkande ansiktslotion
30ml
159.00 SEK
Köp här

S.O.S Spot Treatment

Effektiv formula som motverkar orenheter punktvis
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
10ml
129.00 SEK
Köp här

Ett naturligt sätt att behandla problemhud i obalans.

Oavsett varför huden hamnar i obalans finns det sätt att behandla problemet. Att anpassa hudvårdsrutinen utifrån ens problemhud är alltid en bra början. Vårt effektiva 1-2-3 system gör det enkelt för dig att behandla problemhud på ett skonsamt och naturligt sätt.

Steg 1 – Rengör ansiktet med vår Purifying Gel Cleanser

Applicera en liten mängd rengöring i blöta händer och massera därefter försiktigt ansikte, nacke och dekolletage. Skölj sedan med ljummet vatten. Rengöringen kan du använda morgon och kväll.

Steg – 2 Återfukta huden med Refining Lotion

Applicera krämen på ansiktet, nacken och dekolletaget. Lägg gärna lite tid på att massera in krämen. Refining Lotion funkar både på morgonen och kvällen och ger dig en matt effekt som är toppen att ha under smink.

Steg 3 – Punktbehandla vid behov med vår S.O.S Spot Treatment

Applicera ett tunt lager direkt på tilltäpptheter, kvisslor och röda partier. Effektiv formula med antibakteriellt extrakt från pilträd som minskar ökad sebumproduktion. Produkten går bra att använda dag och natt.