Utsedda till bästa fairtade och mest hållbara företag vid Beauty Shortlist Award 2018. Våra hudvårdsprodukter är 100 % naturliga, har 0 % syntetiskt innehåll och är ekologiskt certifierade av NATRUE.

Naturligt glow

Med hjälp av den innovation och kraft som finns i naturen tillverkar vi effektiv hudvård med naturligt läkande egenskaper. Varje växt unika egenskaper hjälper oss skapa naturlig hudvård för alla hudtyper.

Våra ansiktsserier

UEBT - för rättvisa inköp och biologisk mångfald

Som första företaget i Norden har Weleda tagit emot certifieringen för rättvisa inköp! Union for Ethical Biotrade (UEBT), arbetar för att bevara vår biologisak mångfald och rättvis ersättning längs försörjningskedjan.

Om certifieringen

Prisbelönad multiprodukt

Skin Food är en prisbelönad multikräm med läkande extrakt och oljor från växtriket som ger intensiv näring till torr hud. Den unika sammansättningen av naturliga ingredienser återuppbygger hudens egen skyddsbarriär.

Ge din hud intensiv näring

För ditt barns ömtåliga hud

Weleda har i snart hundra år tagit fram helt naturliga produkter för ditt barns ömtåliga hud. Weledas milda hudvårdsprodukter för baby, barn och gravida är framtagna i nära samarbete med barnmorskor och dermatologiskt testade.

Naturliga produkter för baby

Upptäck kraften från naturen!

Intensiv vård för torr hud
Förebygger bristningar med E-vitaminrik vetegroddsolja
Väcker din hud med en doft av citrusfrukter
Mild mot huden, snäll mot ögonen