ÅTERFÅ NATURLIG SPÄNST OCH LYSTER

En superhjälte från naturen

Olja från granatäppelkärnor innehåller antioxidanter med förnyande egenskaper på grund av höga halter polyfenoler. Dessa naturligt förekommande fytokemikalier är mycket bra på att motverka fria radikaler som är kända för att påskynda hudens och cellernas åldrande. Oljan från granatäppelkärnorna vitaliserar hudcellerna så att huden blir fastare och jämnare på naturlig väg.

ÅTERFÅ
NATURLIG
SPÄNST
OCH LYSTER

Aktivera hudens egen förmåga att förnya sig!

Weledas ansiktsvård med granatäpple laddar din hud med kraft för att bekämpa fria radikaler! Granatäppleffekten är särskilt tydlig på mogen hud. Rynkorna minskar och ditt ansikte blir märkbart fastare.

Hemligheten finns inuti

Granatäpple är en av världens mest fascinerande frukter. Under sitt hårda yttre har granatäpplet en dold skatt: en stor behållare av juice och hundratals frön fyllda med positiva egenskaper. Granatäppleffekten har bekräftats av många vetenskapliga studier. Våra resultat efter 28 dagars användning talar också sitt tydliga språk. Huden ökar sin fukthalt, rynkdjupet minskar, samtidigt som huden känns spänstig och får en naturlig lyster.

  • Minskat rynkdjup -29% *

  • Cellförnyelse +23%

  • Ökad fuktighet i huden +39% **

* Effekt av Weledas serum med granatäpple. Resultat efter 28 dagars användning. Användning två gånger om dagen. Bekräftat av ett oberoende institut. ** Efter 30 minuter.

4 veckor med granatäpple

Lauren Doolan "The Micro Adventurist" är en influenser från Australien. Hon hade hört talas om den fantastiska effekten från Weledas produkter med granatäpplekärnolja. Efter att ha sett resultaten från oberoende studier var hon nyfiken, och bestämde sig för att testa det i 4 veckor. Följ hennes resa.

Ta del av granatäpplets potential

Endast ekologiska granatäpplen används för Weledas ansiktsvård med granatäpple. Det hjälper din hud att återuppbygga sin naturliga skyddsbarriär och återfå sin fulla potential!
Naturligt anti-age serum med granatäpplejuice
Aktiv naturlig nattkräm mot rynkor
Naturlig dagkräm som minskar rynkor
Naturlig ögonkräm mot rynkor