Naturlig skönhet

Vårt löfte är att ge din kropp, ditt sinne och din själ stimulering och inspiration. Samtidigt hjälper vi dig när du lockar fram din egen unika livskraft och upptäcker din inre balans. Med detta positiva partnerskap kommer din egen hälsa och verkliga skönhet att framträda.

Skönhet genom balans mellan kropp och sinne

För att få balans i kropp, själ och sinne stödjer vi oss på den antroposofiska uppfattningen av människa och natur där livsprocesser i människokroppen och i naturen anses ha ett nära samband. Grundat på den här uppfattningen utvecklar vi endast produkter för kropps- och skönhetsvård som tillverkas av 100 % naturliga substanser certifierade av NaTrue.

När vi tillverkar våra produkter skyddar vi aktivt ekologin och stödjer förvaltning och bevarande av miljön. Där vi inte kan få tag i råvaror från våra egna Weledaträdgårdar eller certifierad insamling av vilda växter, skaffar vi de ingredienser vi arbetar med från utvalda leverantörer, ofta människor vi har arbetat med i många år. Vår ständiga investering i forskning och utveckling bidrar till att odla skönhet världen över och vi bygger upp positiva förhållanden inom vår egen grupp, med våra kunder och med långsiktiga partners. När vi tillverkar våra produkter skyddar vi aktivt ekologin och stödjer förvaltning och bevarande av miljön. Där vi inte kan få tag i råvaror från våra egna Weledaträdgårdar eller certifierad insamling av vilda växter, skaffar vi de ingredienser vi arbetar med från utvalda leverantörer, ofta människor vi har arbetat med i många år. Vår ständiga investering i forskning och utveckling bidrar till att odla skönhet världen över och vi bygger upp positiva förhållanden inom vår egen grupp, med våra kunder och med långsiktiga partners.

Naturens bästa

Naturliga produkter för hälsa och vitalitet, skräddarsydd för varje individs behov

Naturens hudvård

Skönhet inifrån

Vi ser skönheten i gödseln vi använder, blommorna vi skördar och partnerskapen vi bildar. Och vi ser skönheten i dig.

En inre glöd

Våra nyckelväxter motsvarar de olika stadierna i livet

Alla våra produktserier har en huvudingrediens som vi kallar "nyckelväxt". Alla dessa nyckelväxter har utmärkande egenskaper som stämmer överens med olika faser i våra kunders livshistoria. Våra nyckelväxter är utvalda för att ha en särskild effekt på och ett förhållande med människor när de går igenom olika stadier i livet. De är utvalda för att bevara balansen i kropp och sinne och för varje individs välbefinnande. Weleda erbjuder de rätta naturliga produkterna för varje behov, från vår kropps- och ansiktsvård för människor i alla åldrar och livsstadier till särskild graviditets-, baby- och tandvård.

Resultatet av alla dessa aspekter av vår tillverkningsfilosofi gynnar varje kund på ett unikt sätt och bidrar till att utveckla alla människors inre skönhet, glöd, hälsa och lycka.

Ger huden skydd och återställer dess naturliga skönhet

Almond

Beskyddare och vårdare av muskler och blåmärken

Arnica

En vårsymbol som föryngrar kroppen

Birch

En trädgårdsfavorit med fantastiska egenskaper för hälsa och välmående

Calendula

Citronens uppfriskande och stärkande egenskaper väcker och lyfter våra sinnen

Citrus

Hjälper att stimulera kroppens naturliga försvar och reparativa processer för mogen hud

Evening Primrose

Upprätthåller balansen mellan extrem torr-och fuktighet I huden

Iris

En avkopplingsupplevelse som lugnar kropp och sinne

Lavender

Det här näringsrika undret bevarar hälsosamt hår och hårbotten.

Millet

Återfuktande och näringsrika egenskaper som lämnar håret mjukt och glansigt

Oat

En expert på att balansera ytterligheter, stimulerande och förnyande

Pomegranate

Hjälper med cirkulationen och lyfter sinnet

Rosemary

Kraftfyllt bär med en stärkande effekt på vitaliteten

Sea Buckthorn

Hjälper att strukturera håret och återställer balansen i hårbotten

Wheat

Skapar en skyddsbarriär för att främja en frisk hud

White Mallow

En otyglad skönhet med harmoni som sin styrka

Wild Rose