Ekologisk hudvård för yttre och inre balans

Stärk huden och välbefinnandet med ekologiska hudvårdsprodukter

Vår hud är inte bara vårt största sinnesorgan – det är bladet på vilket vår levnadshistoria skrivs. Vårt yttre reflekterar vår ålder, livsenergi, känslomässiga balans och mentala hälsa. Intensiv stimulering, stress, oro eller hormonella växlingar resulterar ofta i att vår hud blir känslig eftersom hela organismen kommer ur sin naturliga balans.

Syftet med Weledas hudvård är att främja allmänt välbefinnande. För att du ska hålla dig frisk och i form är det nödvändigt att du bokstavligt talat känner att din hud mår bra. Våra produkter ska stärka hudens egna krafter och förmågor, inte ersätta dem eller dölja svagheter.

Weleda har valt att skapa ekologisk och naturlig hudvård för att stärka hudbarriären på bästa möjliga sätt. Med effektfulla ingredienserna bidra till ett holistiskt välbefinnande för både kropp och sinne. De noga utvalda ingredienserna i vår hudvård ger både synliga resultat och stimulerar våra sinnen, vilket bidrar till en god hudhälsa och bättre välbefinnande. Vi har ekologisk kroppsvård och ekologisk ansiktsvård som både ger synliga resultat på huden och verkar positivt för välmåendet. Med Weledas produkter får du mycket mer än bara hudvård, du får ekologisk skönhet och konsumerar med omtanke när du köper naturlig hudvård.  

Varför ekologisk hudvård?

För vår hud, hälsa och miljö är ekologisk hudvård det självklara valet. Huden är vårt största organ och vid regelbunden användning av produkter med ohälsosamma ingredienser verkar detta påfrestande för både huden och kroppen. I en konventionell odling används bekämpningsmedel, konstgödsel och andra syntetiska kemikalier och ämnen som varken är bra för huden eller kroppen. När dessa ämnen hamnar i kroppen kan det i vissa fall bidra till ohälsosamma konsekvenser på lång sikt.

Med ekologiska och naturliga ingredienser i hudvården ger du din hud möjlighet att komma i balans och få fina resultat. Huden kan fokusera på att arbeta med de bra ingredienserna. En ekologisk ingrediens är alltid naturlig, då ekologiska ingredienser kommer från ekologiska odlingar.

Andra viktiga aspekter till att välja hudvård som är ekologisk är miljön och arbetsvillkoren för arbetarna på odlingarna. Från ekologiska odlingar sprids inte giftiga ämnen ut i naturen. Även arbetsförhållandena för arbetarna ute på fälten gynnas då de slipper utsättas för dessa ämnen dagligen.

Fördelar med ekologisk skönhet:

  • Kan få din hud i balans
  • Ger fina resultat som syns
  • Sprider inte miljögifter i processen
  • Gynnar arbetarna på odlingarna

100 års erfarenhet av eko-hudvård

Vår förståelse för sambandet mellan människan och naturen gör Weledas produkter unika. När du använder en produkt från Weleda kan du själv se, dofta och känna det. Våra naturliga ingredienser ger målinriktad hjälp till kroppens egna naturliga processer och stärker den inre balansen. Genom att selektivt stödja självläkande och enklare hjälpa huden att hjälpa sig själv. Vi främjar hudens livskraft istället för att bara ersätta det som saknas.

Med växter från ekologiska och biodynamiska odlingar och 100 års erfarenhet av holistisk ekologisk hudvård, kan du räkna med hög kvalitet och noga utvalda ingredienser i Weledas hudvård. Den unika sammansättningen av ingredienser och kärlek som lagts ner på produkterna bidrar till ekologisk skönhet som passar alla

Tillverkning med omsorg, kunskap och respekt

”I samklang med människa och natur”, det är Weledas motto vid skapandet av produkter. Vi värnar om både människor, djur och natur och ser till att det från odlingen av våra ingredienser fram till slutprodukt sker på ett bra sätt för alla inblandade.

Vi tillverkar våra produkter med största omsorg och passion. Det börjar med den antroposofiska och vetenskapliga kunskapen som hjälper oss att välja en nyckelväxt till varje serie, fortsätter med valet av råvaror som har odlats hållbart och avslutas med det noggranna färdigställandet av recept och utformning. Allt vi gör styrs av omsorg, förståelse för samspel och respekt för naturen. Våra tillverkningsprocesser är varsamma, hållbara och granskas ständigt för att förbättras.

Skönhet inifrån

Vi ser skönheten i gödseln vi använder, blommorna vi skördar och i partnerskapen vi bildar. Och vi ser skönheten i dig.

En inre glöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Weledas nyhetsbrev ger dig tips, inspiration och erbjudanden inom ekologisk hudvård. Du kan avbryta din prenumeration när du önskar.