Naturligt

Granatäpple

Granatäpple är bra för huden och skyddar mot yttre påfrestning samt stimulerar cellförnyelsen. Läs mer om superfrukten!

Superfrukten granatäpplets nyttiga egenskaper

Granatäpple tillhör begreppet superfrukter och syftar på frukt och bär som har ett exceptionellt högt näringsinnehåll. Kärnolja från granatäpple innehåller antioxidanter som har förnyande egenskaper på grund av höga halter polyfenoler. Dessa naturligt förekommande fytokemikalier är mycket bra på att motverka fria radikaler som är kända för att påskynda hudens och cellernas åldrande. Tillsammans med sin höga halt av viktiga fettsyror och vitaminer stärker kärnoljan huden och har en stimulerande effekt på dess cellförnyelse. Hudcellerna vitaliseras så att huden blir fastare och jämnare på naturlig väg. De många positiva egenskaperna bekräftats av flera vetenskapliga studier.

Granatäpple är bra för huden

När vi åldras förändras huden och cellförnyelsen börjar långsamt avta samtidigt som ålderstecken i huden börjar synas. Genom att anpassa sin hudvård till produkter med mer aktiva ingredienser, anti-aging produkter, förbättras hudens elasticitet och lyster. Från 40-års åldern kan vi tillgodogöra oss granatäpplets positiva egenskaper på bästa sätt, då huden är i behov av extra näring, skydd och stimulans. Huden blir fastare och rynkor mindre framträdande.

VÅR HUDVÅRDSSERIE MED GRANATÄPPLE

Firming Facial Oil

Antioxidantrik ansiktsolja som ger lyster och ökad elasticitet.
2 reviews
30ml
399.00 SEK

En symbol för skönhet och styrka

Inom många kulturer har man använt granatäpplen i tusentals år. De har sitt ursprung i det antika Persiska riket som omfattade Grekland, Turkiet, Iran och Irak. Granatäpplen odlas fortfarande i första hand kring Medelhavet, i Mellanöstern och Indien. I dessa kulturer har frukten alltid betraktats som en symbol för skönhet, fruktbarhet, sinnlighet och styrka. Själva växten kan uppnå en väldigt hög ålder - vissa exemplar blir över 200 år gamla.

Weledas hudvårdsserie med granatäpple

I vår hudvårdserie Pomegranate för ansiktet finns bland annat en antioxidantrik ansiktsolja som ger lyster och ökad elasticitet. Oljan Pomegranate Firming Facial Oil innehåller en exklusiv blandning av åtta naturliga oljor. I serien finner du även en dagkräm och nattkräm, två naturliga anti-age krämer som minskar rynkor och skyddar huden från yttre miljöpåverkan. En annan uppskattad produkt som tillhör serien är  Pomegranate Firming Face Serum som ger huden en intensiv boost av fukt. Samtidigt hjälper serumet till att motverka synliga ålderstecken och förbättrar dess spänst. I serien ingår även Pomegranate Firming Eye Cream. En antioxidantrik parfymfri ögonkräm som gör huden runt ögonen fastare samt ger näring och skydd.