TRUE HEROES ARE
GENTLE BY NATURE

Helt naturligt precis som ditt barn

Weleda har ett brett sortiment av naturliga hudvårdsprodukter för barn, även nyfödda, med högsta kvalitet på innehåll. Weleda Baby Care är framtagen med vår unika kompetens inom naturlig hudvård med en gedigen kunskap om barns hud sedan snart 100 år. Produkterna är framtagna i samarbete med barnmorskor.
FÖR VÅRA
SMÅ HJÄLTARS
KÄNSLIGA HUD

För dem med extra känslig hud

Små barn har fyra gånger så känslig hud som en vuxen. Med den utgångspunkten har vi tillsammans med barnmorskor arbetat fram produkter som använts och älskats i över 50 år!

Ringblomma – värdefull nyckelväxt i Weleda Baby Care

Ringblomman är en av de mest effektiva läkeväxterna för hudens naturliga hälsa. Det höga innehållet av näringsämnen är särskilt värdefullt för förnyelse av skadad hud. Tack vare ringblommans lindrande egenskaper är den utmärkt för den ömtåliga huden hos barn och nyfödda.

Ringblommans förnyande och skyddande förmågor har en nyckelroll i många av våra produkter. Ringblomman finns i omkring 30 av våra produkter och eftersom att den är oumbärlig för utvecklingen av barns hud har den varit nyckelväxten i vår baby- och barnvård i över 50 år.

Hos små barn bildar huden ett värmande och skyddande lager av fettreserver för att säkra och skydda de inre organens funktion. Ung hud kan inte anpassa sig till plötsliga temperaturförändringar på egen hand, därför behöver våra små hjältars hud extra stöd. Ringblomman har ett lugnande extrakt som hjälper till att utveckla motståndskraft och skydd i huden.

En hudvårdsserie framtagen i samarbete med barnmorskor

Vi har ett brett sortiment av naturliga hudvårdsprodukter för barn, även nyfödda, med högsta kvalitet av naturliga ingredienser.

Calendula Nappy Change Cream

Lindrar röd rumpa från första dagen
???global.nreviews.label???
???global.nreviews???
75ml
109.00 SEK

Calendula Baby Oil

Hudvänlig ekologisk och naturlig babyolja
200ml
169.00 SEK

Calendula Cream Bath

Naturligt babybad som ger mjuk hud
200ml
169.00 SEK

Calendula Skin Protection Balm

Naturligt skydd mot kyla och vind
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
30ml
109.00 SEK