FÖR DEM
MED EXTRA,
KÄNSLIG HUD

Minskad rodnad från dag ett

Weledas milda produkter för baby och barn lindrar snabbt och tar tar hand om din babys ömtåliga hud. Weleda vann nydligen pris som ”Best Eco Friendly Baby Brand” vid the Beauty Shortlist Mama & Baby Awards!
FÖR DEM
MED EXTRA
KÄNSLIG HUD

För dem med extra känslig hud

Små barn har fyra gånger så känslig hud som en vuxen. Med den utgångspunkten har vi tillsammans med barnmorskor arbetat fram produkter som använts och älskats i över 50 år!

Hur kan en Ringblomma hjälpa en baby?

Tack vare sina lugnande och upplyftande egenskaper är ringblomman utmärkt för den ömtåliga huden hos småbarn och även nyfödda. I synnerhet hos små barn bildar huden ett värmande och skyddande lager av fettreserver för att säkra de inre organens funktion. Ung hud kan inte anpassa sig till plötsliga temperaturförändringar på egen hand. Babyhud behöver därför extra stöd. Här kommer ringblommans lugnande extrakt in och hjälper till att utveckla motståndskraft och skydd hos den unga huden.

Med dessa förnyande och skyddande förmågor spelar ringblomman en nyckelroll i många av våra produkter. Det finns tinkturer och oljeextrakt från den här otroliga växten i omkring 30 av våra produkter och eftersom ringblomman är oumbärlig för utvecklingen av barns hud har den varit nyckelväxten i vår baby- och barnvård i över 50 år.

0 % syntetiskt innehåll. 100 naturliga produkter.
Framtagna med barnmorskor

Vi utvecklar babyprodukter med bästa möjliga råvaror och milda ingredienser som hjälper barnets känsliga hud att återfå sin balans.
Lindrar röd rumpa från första dagen
Hudvänlig ekologisk och naturlig babyolja
Lugnande babybad för att slappna av
Naturligt skydd mot kyla och vind