SKIN FOOD EN HYLLAD MULTIKRÄM

Skin Food - en hyllad multikräm för torr hud

Skin Food har funnits i Weledas sortiment i över 90 år. Under alla dessa år har Skin Food kallats allt från multikräm, kultklassiker till universalkräm. Man brukar säga att kärt barn har många namn. Det som är unikt med Skin Food är produktens olika användningsområden och har därför snabbt blivit mångas favorit. Skin Food har hyllats världen över, allt från Hollywood kändisar till make-up artister, för sitt näringsrika innehåll. Den värdefulla formulan har varit densamma i över 90 år och består av växtextrakt från ringblomma, styvmorsviol, kamomill och rosmarin. Tack vare sin unika sammansättning av naturliga ingredienser verkar Skin Food närande för en torr och mycket torr hud.
EFFEKTIV
MULTIKRÄM
FÖR TORR HUD

Upptäck vår bästsäljande serie Skin Food

Skin Food 75ml

Multikräm för torr hud
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
75ml
149.00 SEK

Skin Food Light 75ml

Fuktkräm för torr hud
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
75ml
149.00 SEK

Skin Food Body Butter

Body butter för torr och mycket torr hud
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
150ml
219.00 SEK

Skin Food Lip Balm

Naturligt läppbalsam för torra läppar
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
8 ml
99.00 SEK

Skin Food Body Lotion

Intensiv näring till torr hud
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
200ml
195.00 SEK

Make-up artisters favoritprodukt

Make-up artisters favoritprodukt

Skin Food har flera användningsområden vilket gör den till den perfekta multikrämen. Dessutom är den uppskattad av många make up artister. Make up artister använder Skin Food på olika sätt. 3 sätt make-up artister använder Skin Food på:

  • Som en primer för att skapa en återfuktande bas innan dem sminkar modellerna. Då håller sminket sig fint längre.

  • Som highlighter för extra glow och lyster. Här värmer de upp en liten mängd Skin Food med fingrarna och applicerar på kindben, under ögonbrynet, över läppen och på näsbenet. För att skapa lite mer dimension.

  • Blandar lite Skin Food med valfritt läppstift för att skapa en flytande rouge eller ett mjukare läppstift. Därefter applicerar dem det på läpparna eller kinderna för en fin rosig finish.

Skin Food Light

Skin Food Light

Det finns fördelar med att säsongsanpassa sin hudvårdsrutin. Beroende på hur kallt eller varmt det är ute eller hur fuktig eller torr luften är så kan det kräva att man följer hudens behov. På så sätt ger man huden de bästa förutsättningarna för att må bra.

Skin Food Light har en lättare formula och är inte lika oljebaserad som Skin Food. Därför sjunker Skin Food Light snabbare in i huden. Den lätta formulan består bland annat av glycerin och styvmorsviol som är två fuktgivande ingredienser. Skin Food Light är perfekt att använda under den varmare perioden på året när huden inte är lika torr. Precis som Skin Food, har även Skin Food Light många olika användningsområden och kan appliceras på olika hudpartier på kroppen.

Skin Food Lip Balm

Skin Food Lip Balm

Mjuka, återfuktade läppar kommer alltid vara trendigt. Skin Food Lip Balm är det perfekta, vårdande läppbalsamet som ger en fin glans (men utan klibb!).
Skin Food Lip Balm innehåller solrosolja, lanolin, bivax och extrakt från styvmorsviol, ringblomma, kamomill och rosmarin som på sikt förbättrar hudens barriärfunktion och hindrar fuktförlust.

Skin Food Body Butter

Skin Food Body Butter

Unna dig self care med Skin Food Body Butter som smälter in i huden. Ett mjukt body butter rikt på E-vitamin från kakaosmör som återfuktar och mjukgör. Skin Food Body Butter innehåller också fuktighetsbevarande sheasmör och vårt unika växtextrakt från kamomill, styvmorsviol, rosmarin och ringblomma som lämnar huden len och intensivt återfuktad.

Passar en torr till mycket torr hud och är perfekt under vintern när huden behöver mycket fukt och fett. Skin Food Body Butter har en mild doft av apelsin, lavendel och varm vaniljaktig ton från benzoin

Vårt body butter kan man med fördel använda efter torrborstning, ett bad eller dusch för att ge huden näring och fukt.

Läs mer om hur du använder Skin Food

Hur sminkar jag torr hud?

En fuktgivande bas innan sminkning är alltså a och o för en hud som är torr. Skin Food från Weleda stärker hudens skydd, gör den smidig och kan appliceras som underlag före make-up.

Läs mer

Ansiktsmask för mer lyster

Visste du att Skin Food kan användas en gång i veckan som en intensiv ansiktsmask? Läs mer om hur du går till väga!

Läs mer

Tre enkla steg till mer glow

Under vinterhalvåret är det viktigt att skydda huden för att förhindra att huden hamnar i en lätt obalans och bli torr. Välj rätt hudvårdsprodukter i vinter och behåll ditt glow.

Läs mer