Skönhet

Rik och intensiv ansiktsmask som du kan göra hemma

Ta ett ögonblick för dig själv och skäm bort din hud med en ansiktsmask. Ansiktsmasker ger intensiv vård och ger din hud en frisk lyster.

Ansiktsmask för mer lyster 

Skin Food kan användas en gång i veckan som en intensiv och närande mask för ansikte, hals och dekolletage. Applicera ett rikligt lager av Skin Food i ansiktet så att det ligger kvar synligt på huden. Låt ansiktsmasken vara kvar i 10 till 15 minuter och ta sedan bort med en fuktad och ljummen handduk.

Skin Foods närande och återfuktande egenskaper är utmärkt om du märker att huden i ansiktet, på halsen eller dekolletaget känns torr. Det går även att använda Skin Food som en nattmask. Du kan med cirkulära rörelser massera in ett rikligt lager Skin Food innan du går och lägger dig och låt resten sjunka in under natten, undvik att applicera ansiktsmasken runt ögonen.

Skäm bort huden med en ansiktsmask

Du kan utöka din dagliga hudvårdsrutin genom att addera en avslappnande ansiktsmask en gång i veckan. Ansiktsmasken kapslar in fukten i din hud för att ge intensiv återfuktning. För att intensifiera behandlingen och förbereda huden för ansiktsmasken kan du lägga en varm handduk på ansiktet innan du applicerar ansiktsmasken. Efter att du sköljt eller torkat av ansiktsmasken kan du avsluta behandlingen med en kall handduk.

Hur värmer jag en handduk?
Genom att vika en liten handduk på längden och sedan blöta den i varmt vatten, ett tips är att använda en skål för detta. Vattentemperaturen bör vara behaglig för huden, inte för varm. Vrid ur handduken för att bli av med överflödigt vatten och lägg den varma mjuka handduken på ansiktet. Du kan låta handduken ligga kvar på din hud så länge det känns behagligt.