NÄRING OCH LYSTER
I VARJE DROPPE.

Ge huden intensiv näring och lyster med vår nya effektiva ansiktsolja.

Weledas produktserie Pomegranate Face Care har fått ett nytt tillskott, Pomegranate Firming Facial Oil. Med en effektiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor är den rik på antioxidanter och verkar för att stärka huden. Granatäppleolja har antiinflammatoriska egenskaper samt skyddar huden mot fria radikaler och luftens föroreningar. Vår nya ansiktsolja hjälper till att motverka fina linjer och bevara hudens elasticitet.
EFFEKTIV
OCH
INTENSIV
NÄRING

Pomegranate Face Care – naturligt aktiv hudvård

Genom att anpassa sin hudvård till produkter med mer aktiva ingredienser, anti-aging produkter, förbättras hudens elasticitet och lyster.

Pomegranate Firming Facial Oil

Antioxidantrik ansiktsolja som ger lyster och ökad elasticitet.
399.00 SEK
Köp här

Pomegranate Firming Face Serum

Naturligt anti-age serum med granatäpplejuice
349.00 SEK
Köp här

Pomegranate Firming Night Cream

Aktiv naturlig nattkräm mot rynkor
299.00 SEK
Köp här

Pomegranate Firming Day Cream

Naturlig dagkräm som minskar rynkor
279.00 SEK
Köp här

En naturlig anti-age produkt

Pomegranate Firming Facial Oil består av en exklusiv blandning av åtta utvalda vegetabiliska skönhetsoljor från bland annat aprikos, avokado och argannöt. Den ger intensiv näring och naturlig lyster samt bevarar hudens elasticitet. Ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt och en del av Weledas mest aktiva serie Pomegranate Facial Care.

  • Ger intensiv näring och minskar rynkor

  • Ger en naturlig lyster till huden

  • Förbättrar elasticiteten i huden och verkar cellregenererande

  • Lättabsorberande

Exklusiv blandning av åtta vegetabiliska skönhetsoljor

En effektiv produkt som ger näring och lyster – upptäck ingredienserna som ligger bakom denna intensiva ansiktsoljan

Ekologiska granatäppleolja

Oljan kallpressas från granatäpplekärnorna och har antiinflammatoriska egenskaper samt skyddar huden mot fria radikaler och luftens föroreningar.

Ekologisk avokadoolja

Kallpressad avokadoolja är mjukgörande och rik på omättade fettsyror. Den skyddar huden från yttre påfrestningar genom att stärka hudbarriären och hudens regenerering.

Ekologisk makadamiaolja

Med en komposition som liknar hudens egna fettsyror så tas den fina makadamiaoljan upp lätt av huden och främjar en bra hudhälsa. Oljans vårdande, lätta och mjukgörande egenskaper gör huden len och motståndskraftig.

Ekologisk aprikoskärnolja

En lättabsorberad olja som gör huden silkeslen och mjuk med rikliga mängder av omega 6 och 9. Passar bra för att motverka ålderstecken och även för en lite mer känslig och ömtålig hud.

Ekologisk arganolja

En lätt och silkeslen olja i konsistensen som gör den till en välbeprövad skönhetsolja för både hud och hår. Rik på omättade fettsyror, E -vitamin och fytosteroler. Går lätt in i huden och stödjer cellförnyelsen, hudens skyddsbarriär samt reglerar fuktbalansen i huden.

Ekologisk sesamolja

En olja med skyddande anti-oxidativa egenskaper och som även ger en bra support till hudens barriärfunktion. Den är rik på viktiga fettsyran Omega 6 som verkar regenererande och stärkande. Sesamoljan är särskilt lämplig för en hud som lätt blir torr.

Ekologisk jojobaolja

Jojobaolja som egentligen är ett flytande mjukt vax och är den olja som är mest lik hudens eget sebum. Oljan sjunker lätt in i huden och lämnar den mjuk och smidig. Jojobaoljan har en balanserande effekt på hudens lipid och fuktighetsbalans, vilket gör att den har återfuktande egenskaper. Jojobaoljan passar alla hudtyper, även en fetare hudtyp.

Ekologisk tistelolja

En olja som är rik på omega 6 och känd för att stärka hudbarriären och lindra en tunn och ömtålig samt irriterad hud. Med sin tunna och lätta konsistens är det även en bra olja för en fetare hudtyp.

En vacker lyster med Pomegranate Firming Facial Oil

Ansiktsoljan är en effektiv anti-age produkt som ger intensiv näring och lyster samt bevarar hudens elasticitet.

Ge huden en boost

Pomegranate Firming Facial Oil ger huden intensiv näring och lyster samt bevarar hudens elasticitet. För att få oljans fulla effekt bör man massera in några droppar på lätt fuktad och rengjord hud. Oljan absorberas snabbt av huden och ger en vacker lyster samtidigt som den vårdar och skyddar huden. Utmärkt att använda som serum under kräm eller som en booster i dag- och nattkräm.

Addera några droppar till din hudvårdsrutin

Du har kanske redan en hudvårdsrutin som du älskar. Men nu kan du ta din hudvårdsrutin till en ny nivå – addera några droppar av vår Pomegranate Firming Facial Oil till din ansiktskräm, foundation eller serum för extra lyster, näring och skydd.

Skydda huden mot yttre påfrestningar

Att bo i en hektisk storstad med city-liv påverkar huden med yttre stress. Luftpartiklar från damm, avgaser och andra föroreningar har en negativ inverkan på huden och gör att den lätt åldras i förtid. Genom att uppgradera din hudvård med en naturlig och skyddande anti-pollution olja som vår Pomegranate Firming Facial Oil får din hud ett effektivt skydd samtidigt som den hålls smidig och ökar sin elasticitet.