FÖREBYGG OCH MINSKA BRISTNINGAR

Nya Weleda Stretch Mark Body Butter

Det ska vara lätt och effektivt att smörja in kroppen även som gravid. Vår Stretch Mark Body Butter sjunker snabbt in i huden och är perfekt på morgonen när du behöver komma i väg. Vi rekommenderar att massera in vårt body butter från andra trimestern fram till cirka tre månader efter förlossning eller till slutet av amningsperioden.

Stretch Mark Body Butter

Förebygger hudbristningar under graviditet
???global.nreviews.label???
???global.nreviews???
150ml
269.00 SEK

BEVISAD EFFEKT
NATURLIGT INNEHÅLL

BEVISAD EFFEKT
NATURLIGT INNEHÅLL

Weleda Stretch Mark Body Butter förbättrar naturligt hudens elasticitet och kan därmed hudbristningar under graviditet. Med naturliga ingredienser som mjukgörande ekologiskt kakao- och sheasmör som stärker lipidbarriären i kombination med centella asiatica som förbättrar hudens elasticitet. Ta en stund för dig själv och massera in Stretch Mark Body Butter över mage, lår, bröst och där du känner att din hud behöver det.

  • 89% visade signifikant minskning av synlighet av bristningar*

  • 100% håller med om att huden känns skönare**

  • 100% håller med om att huden känns intensivt återfuktad**

  • Utvecklad tillsammans med farmaceuter och barnmorskor

* Kliniskt test i bruk, 37 kvinnor efter 12 veckor, appliceras två gånger dagligen
** Studie i bruk, 40 kvinnor efter 8 veckor, appliceras två gånger dagligen

Testat på riktiga bristningar

Testat på riktiga bristningar

Stretch Mark Body Butter har en bevisad effekt på hudbristningar. Vi utförde en studie där kvinnor fick testa vår produkt på deras hudbristningar. Vi tog ett foto av bristningsmärket och följde sedan upp det efter fyra veckors användning två gånger dagligen av Weleda Stretch Mark Body Butter *. Observera att resultaten kan variera från person till person.

*Kliniskt test vid användning av produkt med 37 kvinnor under 12 veckor. Produkten appliceras två gånger dagligen med en massage.

Ett enkelt steg att addera till din vardag

Det ska vara enkelt att ge sin kropp lite extra kärlek och omsorg under graviditeten. Ta en stund för dig själv på morgonen och väck kroppen och lilla bebisen i magen med en lätt massage. Kika på videon för inspiration!

Ingredienser med 100% naturligt ursprung

Ingredienser med 100% naturligt ursprung

Denna innovativa formula är utformad framtagen med extrakt av centella asiatica och krokus samt berikad med ekologiskt shea- och kakaosmör, ekologisk jojoba- och solrosolja. Centella asiatica är kollagenstärkande vilket förbättra hudens elasticitet och förebygger bristningar.

Omfamnande doft anpassad för gravida

Omfamnande doft anpassad för gravida

Vissa kvinnor blir känsliga för dofter under graviditeten. Vi utvecklade en doft speciellt för gravida kvinnor och testade den med dem. Den subtila, blommiga doften med ros, neroli och myrra är mild och blommig. En omfamnande doft som kan hjälpa dig att slappna av och känna dig lugnare.

Allra finaste ingredienserna från naturen

Ge dig själv och din bebis det allra bästa från naturen. Hudvård som förebygger och stöttar din och din bebis hud i alla stadier i livet.

Calendula Baby Oil

Hudvänlig ekologisk och naturlig babyolja
200ml
169.00 SEK

Calendula Skin Protection Balm

Naturligt skydd mot kyla och vind
???global.nreviews.label???
???global.nreviewsmultiple???
30ml
109.00 SEK

Calendula Nappy Change Cream

Lindrar röd rumpa från första dagen
???global.nreviews.label???
???global.nreviews???
75ml
109.00 SEK

Calendula Shampoo & Body Wash

Mild mot huden, snäll mot ögonen
200ml
109.00 SEK