Naturlig och ekologisk hudvård

Stärker huden istället för att maskera brister

Vår hud är inte bara vårt största sinnesorgan – det är bladet på vilket vår levnadshistoria skrivs. Vårt yttre reflekterar vår ålder, livsenergi, känslomässiga balans och mentala hälsa. Intensiv stimulering, stress, oro eller hormonella växlingar resulterar ofta i att vår hud blir känslig eftersom hela organismen kommer ur sin naturliga balans.

Syftet med Weledas hudvård är att främja allmänt välbefinnande. För att du ska hålla dig frisk och i form är det nödvändigt att du bokstavligt talat känner att din hud mår bra. Våra produkter ska stärka hudens egna krafter och förmågor, inte ersätta dem eller dölja svagheter.

Pomegranate Body Cleansing Keyvisual - Weleda

Vår förståelse för sambandet mellan människan och naturen gör Weledas produkter unika. När du använder en produkt från Weleda kan du själv se, dofta och känna det. Våra naturliga ingredienser ger målinriktad hjälp till din kropps egna naturliga processer och stärker den inre balansen. Genom att selektivt stödja självläkande och återbildning stärks försvarsmekanismerna och den rubbade jämvikten återställs. Vi främjar hudens livskraft istället för att bara ersätta det som saknas. 

Omsorg, förståelse och respekt

Vi tillverkar våra produkter med största omsorg och passion. Det börjar med den antroposofiska och vetenskapliga kunskapen som hjälper oss att välja en nyckelväxt till varje serie, fortsätter med valet av råvaror som har odlats hållbart och avslutas med det noggranna färdigställandet av recept och utformning. Allt vi gör styrs av omsorg, förståelse för samspel och respekt för naturen. Våra tillverkningsprocesser är varsamma, hållbara och granskas ständigt för att förbättras.

Skönhet inifrån

Vi ser skönheten i gödseln vi använder, blommorna vi skördar och i partnerskapen vi bildar. Och vi ser skönheten i dig.

En inre glöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Weledas nyhetsbrev ger dig tips, inspiration och erbjudanden inom ekologisk hudvård. Du kan avbryta din prenumeration när du önskar.

Välkommen till Weledas värld!