NATURLIGT SKYDDAD.
REDAN
FRÅN BÖRJAN.

WELEDA BABY: NATURLIG HUDVÅRD REDAN FRÅN BÖRJAN

I över 60 år har Weledas Calendula Baby Care serie skyddat och främjat utvecklingen av bebisar och barns hud.

CALENDULA BABY CARE

Calendula Nappy Change Cream

Lindrar röd rumpa från första dagen
75ml
89.00 SEK
Köp här

Calendula Baby Oil

Hudvänlig ekologisk och naturlig babyolja
200ml
159.00 SEK
Köp här

Calendula Shampoo & Body Wash

Mild mot huden, snäll mot ögonen
200ml
89.00 SEK
Köp här

Calendula Weather Protection Cream

Naturligt skydd mot kyla och vind
???global.nreviews.label???
???global.nreviews???
30ml
89.00 SEK
Köp här

FÖR BARNS KÄNSLIGA HUD

FÖR BARNS KÄNSLIGA HUD

Calendula Baby Care är baserad på vegetabiliska oljor samt extrakt från ringblomman som tillsammans skyddar och mjukgör barns ömtåliga hud. Med sina lindrande egenskaper är den utmärkt som nyckelväxt i Calendula Baby Care för bebis och barn.

  • Naturlig hudvård med ekologiska ringblommor.

  • Främjar utvecklingen av en hälsosam hud.

  • Ger huden ett naturligt skyddande lager.

CALENDULA: HELT NATURLIGT PRECIS SOM DITT BARN

CALENDULA: HELT NATURLIGT PRECIS SOM DITT BARN

Weleda har ett brett sortiment av naturlig hudvård för bebis och barn med högsta kvalitet på innehåll. Alla produkter är framtagna tillsammans med barnmorskor där Weleda dragit nytta av deras djupa kunskap om hur man tar hand om nyfödda och små barns hud. Idag rekommenderas våra produkter av såväl barnläkare och föräldrar.

Mer om Calendula

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

Äntligen är bebisen här, ett litet mirakel. I många veckor och månader har du tänkt på livet tillsammans med den nya familjemedlemmen. Nu kan du äntligen lära känna en av de viktigaste personerna i ditt liv. Vad ett nyfött barn behöver allra mest är närhet, trygghet och värme från sina föräldrar. Du kan läsa mer om allt detta i våra artiklar.

Läs mer här!
GE DIN BEBIS EN LÄTT MASSAGE

Stryka, röra, känna – det är så ett litet barn upptäcker den nya världen. Med en kärleksfull massage kommer du hjälpa ditt barn att lära känna sin kropp. Ett litet barn uppskattar också dessa speciella stunder fulla av kärlek, tillit och trygghet.

REKOMMENDERAD AV BARNMORSKOR

REKOMMENDERAD AV BARNMORSKOR

En barnmorska är för många föräldrar en viktig person under graviditeten. Med sin kunskap och förtroende finns hon med under ett av de viktigaste ögonblicken i livet: ett barns födelse.

Deras kunskap, erfarenhet och intuition är ovärderlig, liksom deras rekommendationer. Hög kvalite på innehåll samt testad hudtolerans för den allra känsligaste huden är högsta prioritet för de produkter som används.

Carina Rylander är barnmorska med lång erfarenhet från både förlossning och BB vård. Carina har varit Weledas ambassadör i många år då hon värnar om det lilla barnets hud och omvårdnad.