AKTIVERA
KRAFTEN I DITT
NATURLIGA KOLLAGEN

NYA CONTOURING FACE CARE

Aktivera kraften i ditt naturliga kollagen

Allt du behöver för att effektivt bromsa hudens åldrande finns inom dig. Weleda's nya Contouring Face Care för mogen hud hjälper dig att aktivera det. Den unika formulan med ekologisk blå gentiana och edelweiss är specifikt utvecklad för att motverka klimakteriets och åldrandets påverkan på huden.

Naturens skönhetshemligheter för mogen hy

Contouring Day Cream

Reducerar djupa rynkor, verkar uppstramande
40 ml
399.00 SEK

Contouring Night Cream

Minskar djupa rynkor och reparerar huden över natten
40 ml
429.00 SEK

Contouring Eye & Lip Cream

Minskar djupa rynkor, mörka ringar, påsar och svullnader
10ml
329.00 SEK

Contouring Face Serum

Ljusare hudton, omedelbart fastare hudkänsla
30ml
449.00 SEK

Verkligen effektiv, verkligen naturlig, verkligen du

Verkligen effektiv, verkligen naturlig, verkligen du

Upplev kraften hos floran i de schweiziska alperna i Weledas Contouring Face Care-serie. Innovativa formuleringar med vårt 100 % naturliga Collagen+ Active Complex gör effektivt huden tätare och fylligare och balanserar pigmenteringen för en jämn hudton.

  • Ökar hudens naturliga kollagen med 60% 1

  • 88% visar reducering av djupa rynkor 2

  • 79 % får skarpare ansiktskonturer 3

  • 100% uppfattar en ökning av elasticiteten 4

  • 100% certifierad naturlig vård

1 Collagen+ Active Complex: in-vitro
2 Contouring Face Serum: test vid användning, 34 försökspersoner, applicering två gånger dagligen, 2 veckor
3 Contouring Day Cream: uppmätt i ett test under användning, 34 försökspersoner, applicering två gånger dagligen, 2 veckor
4 Contouring Day Cream: bruksstudie, 35 försökspersoner, applicering två gånger dagligen, 4 veckor

Aktivera kraften i ditt naturliga kollagen

Aktivera kraften i ditt naturliga kollagen

Hemligheten bakom vår växtbaserade formulering är att stimulera ditt naturliga kollagen, de viktiga proteinerna i huden som ger struktur, fasthet och elasticitet. När vi åldras minskar den naturliga kollagenproduktionen och ansiktskonturerna förlorar sin definition. Vårt patentsökta COLLAGEN+ ACTIVE COMPLEX med ekologisk blå gentiana, ekologisk edelweiss och centella asiatica motverkar kraftfullt hudens åldrande genom att öka hudens naturliga kollagen och effektivt skydda mot kollagenförlust. Se och känn dig naturligt vacker, med skarpare konturer och färre djupa rynkor.

Skärp ansiktskonturerna. Gör ditt leende klarare.

Följ med oss till de schweiziska alpernas höga bergsmiljö och upptäck hur den värdefulla blandningen av ekologisk blå gentiana, ekologisk edelweiss och centella asiatica frigör din huds naturliga vitaliserande kraft.

Fira ditt naturliga jag.

Weledas Contouring Face Care-serie är särskilt utformad för mogen hud och kommer att förbättra din dagliga skönhetsrutin.

Contouring morgonrutin

Börja dagen med att väcka hudens naturliga återupplivande krafter med vårt patentsökta Collagen+ Active Complex.

Contouring - nattrutin

Regenerera huden över natten med den kraftfulla kombinationen av ekologisk blå gentiana och ekologisk edelweiss.

Skydda den naturliga skönheten på vår planet

Skydda den naturliga skönheten på vår planet

Weleda Contouring Face Care gör en effektiv insats för både din hud och miljön. Alla formulas är 100% certifierad naturlig hudvård, och över 80% av våra växtbaserade råvaror är certifierat ekologiska. Weleda är UEBT-kompatibelt, vilket säkerställer att de naturliga ingredienserna hämtas med respekt för människor och biologisk mångfald. Tillsammans kan vi skydda naturens skönhet.

Skönhet definieras av karaktär, inte av ålder.

Skönhet definieras av karaktär, inte av ålder.

Skönhet är ett begrepp som har fascinerat människan sedan urminnes tider. Genom historien har olika normer för skönhet vuxit fram, ofta kopplade till fysiska attribut som ungdom, symmetri och felfritt utseende. I takt med att samhället har utvecklats har dock en djup sanning blivit allt tydligare: skönhet definieras av karaktär, inte ålder.

Även om det är obestridligt att ungdomliga drag traditionellt har förknippats med skönhet, är detta perspektiv begränsat och lyckas inte fånga den verkliga kärnan i vad det innebär att vara vacker. Ålder för med sig en mängd erfarenhet, visdom och karaktär som kan belysa en persons inre skönhet på ett sätt som inga ytliga attribut kan. Den utstrålning som kommer från en person med vacker karaktär är smittsam och fängslande, drar andra till sig och skapar en positiv aura som överskrider alla tidsmässiga begränsningar.

NYA CONTOURING FACE CARE

NYA CONTOURING FACE CARE

Weleda är ett åtagande att respektera, skydda och utveckla den helande relationen mellan mänskligheten och naturen för vårt gemensamma framtida välbefinnande.

Upptäck vår övertygelse